Ova fotografija je preuzeta sa portala POTISKI NEWS


Neočekivano, pružila se prilika da moje vektorske grafike budu prikazane u velikom formatu kako su bile zamišljene. U Kanjiškoj omladinskoj zadruzi OZ otvoren je startap centar „OZ smart city“

Uz veoma dobru saradnju sa štamparijom Dielle iz Subotice dobili smo veoma kvalitetnu štampu na platnu i to prilično velikih dimenzija. Neki od radova su i preko tri metra dužine. Sve preporuke za saradnju sa njima pre svega zbog kvaliteta, profesionalnog odnosa i dobre komunikacije.

Kao autor, radujem se jer slike dobijaju svoj novi život u objektu koji će biti posećen, dajući mu lični pečat. Nadam se da će to potaknuti i druge na saradnju da zajedno učinimo naš grad još zanimljivijim.

Sa trenutne vremenske distance, ovako reprezentativno, izgleda jednostavno i lako. Ipak, dve godine rada stoje iza ove celine. Neki radovi su prilagođeni potrebama objekta dok ostali i dalje čekaju svoju priliku. Meni je ovo iskustvo dalo više vere da istrajnost u ostvarenju svog cilja može doneti nagradu. Sada želim dati sebi priliku da radim nešto drugo. Slikanje ostaje i dalje moja velika ljubav, pa uskoro sledi nova izložba.
Potrebno mi je da se metalno izluftiram. Dva su sveta različita.

Hvala svima na podršci i saradnji!


Ova fotografija je preuzeta sa portala POTISKI NEWS

Video prilog